KLAR konsiderohet si një nga kompanitë e ndërtimit më prestigjoze në Shqipëri

Mbi themelet tona ngrihen plot hijeshi 3 projekte të realizuara nga një ekip i konsoliduar me profesionistë.

Segafredo Zanetti Albania

Sot Segafredo Zanetti është udhëheqësi i Espressos në Itali dhe në botë, me një mision të saktë: përhapjen e shijes, kulturës dhe përgatitjes së Espressos së vërtetë Italiane në të gjithë botën duke ofruar një produkt me cilësi absolute të garantuar nga bima e deri në filxhan, siç mund të bëjë vetëm Segafredo Zanetti.

Godinat e ndërtuara nga KLAR SHPK

Gardenia

Rruga e "Kavajës"

New Boulevard

Rruga "Bulevardi i ri"

Produktet Segafredo Zanetti

Kapsula Espresso
Espresso Casa
Kapsula Decaffeinated
Intermezzo