Kapsula Espresso

KAFE NË SHTËPI ASHTU SI NË BAR

Një përzierje cilësore ekskluzive e domosdoshme për një ekspres me një shije të barabartë, plot trup dhe krem. shija dhe shija e pakuptueshme e kafes së Segafredo Zanetti vendosen në një kapsulë të vetme për të ruajtur një aromë të cilësisë më të lartë.

Paketimi: kuti
Numri i kapsulave për kuti: 10
Pesha e kapsulës: 6 gr.

L600

Ndrysho
Zgjidhni Paketimin

10 Kapsula, 150 Kapsula

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.