Pozicion i hapur

Kompania e mirënjohur Klar Sh.P.K. me ekskluzivitetin e brandit të mirënjohur të Kafes Segafredo për Shqipërinë, Kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh dhe Marketingu.

Pozicion i mbyllur

Kompania e mirënjohur Klar Sh.P.K. me ekskluzivitetin e brandit të mirënjohur të Kafes Segafredo për Shqipërinë, Kërkon të punësojë financier.

Pozicion i mbyllur

Kompania e mirënjohur Klar Sh.P.K. me ekskluzivitetin e brandit të mirënjohur të Kafes Segafredo për Shqipërinë, Kërkon të punësojë jusrist.

Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.